Snel en effectief beveiligen door best practices

Met behulp van Base27 biedt Axxemble een oplossing om informatiebeveiliging snel en effectief te realiseren. Door gebruik te maken van best practices op het gebied van cyber security, toegespitst op het MKB, heeft u alle middelen tot uw beschikking om medewerkers te informeren, processen veilig te maken, risicoanalyses snel en gemakkelijk uit te voeren en de beveiliging continu te bewaken en te verbeteren.

Omdat veel MKB-bedrijven een herkenbare organisatiestructuur hebben, zijn voor veel voorkomende processen al beschrijvingen opgesteld inclusief maatregelen en aandachtspunten voor veilig werken. Implementatie gaat daardoor snel en de focus ligt vooral op de eigen specifieke punten. Waarom het wiel opnieuw uitvinden?

Naast ondersteuning voor de kernprocessen rondom informatiebeveiliging biedt Base27 u ook de middelen tot leveranciersmanagement, competentieontwikkeling van het personeel, bedrijfsmiddelenregisters, uitvoering van interne audits, rapportages etc.

Vanzelfsprekend bent u op zoek naar een gedegen oplossing die zich bewezen heeft en u niet beperkt als uw organisatie verder doorgroeit. Door de modulaire opzet heeft u met Base27 deze oplossing gevonden.

Benieuwd wat Axxemble voor u kan doen?