Doorlopende ondersteuning

Interne veranderingen (zoals ander personeel, uitbreiding van de organisatie of nieuwe systemen) maar ook externe veranderingen (bijvoorbeeld gewijzigde wetgeving, nieuwe technologie en dreigingen) leiden er onvermijdelijk toe dat de informatiebeveiliging bijgewerkt moet worden. Daarnaast zal vanuit uw eigen ambitie groei en verbetering aan de orde zijn.

 

Informatiebeveiliging is een continu proces. Axxemble biedt u daarom na de implementatie doorlopende ondersteuning op het gebied van informatiebeveiliging door onder andere:

Online bewustwordingstraining voor het personeel

Updates om nieuwe dreigingen het hoofd te bieden

Intern te gebruiken nieuwsitems en -brieven (via nieuws portaal)

Uitvoering van interne audits

Workshops risicobeheersing

Penetratietests op uw eigen omgeving

 

De verschillende onderdelen zijn naar behoefte af te nemen.

Axxemble is uw partner voor een veilige toekomst en ontzorgt waar dat kan.

De verschillende onderdelen zijn naar wens te selecteren waardoor een perfecte integratie met reeds bestaande oplossingen binnen uw eigen organisatie mogelijk is.

 

Het raamwerk zoals dit binnen de online omgeving wordt aangeboden, is volledig op uw organisatie en dienstverlening aan te passen en middels het abonnement op deze tooling worden ook updates automatisch beschikbaar.

Dit geldt niet alleen voor de tooling zelf maar ook voor de inhoud (waar van toepassing). Op deze wijze blijft de online tooling is snel te gebruiken en is volledig in overeenstemming met de normering omtrent informatiebeveiliging. Alle gemaakte wijzigingen worden bijgehouden op gebruikersniveau en zijn eenvoudig terug te draaien. Opvolgende versies van de informatie kunnen worden vastgelegd en goedgekeurd.

 

Interesse in onze doorlopende ondersteuning?

NEEM DIRECT CONTACT OP

Bekijk ook onze andere oplossingen

ONLINE TOOLING
IMPLEMENTATIE