ISMS software

Informatiebeveiliging makkelijk gemaakt

Met behulp van een goed Information Security Management System (ISMS) heeft uw organisatie de beveiliging op orde. Goede informatiebeveiliging is van essentieel belang voor elke organisatie. Niet alleen verwacht de consument een goede informatiebeveiliging van de organisaties waar hij of zij zijn persoonlijke gegevens achterlaat, ook de overheid stelt hier steeds strengere eisen voor op.

 

Invoering van beveiligingsnormen als ISO 27001, NEN 7510 of de AVG vereisen specialistische kennis op het gebied van IT, business en juridische zaken. Doordat deze beveiligingsnormen vrijwel alle aspecten van de bedrijfsvoering raken, is het lastig dit te organiseren en het overzicht te bewaren. Goede ISMS software kan u hierbij helpen.

 

Om aantoonbaar aan de omvangrijke normenkaders te voldoen, is het daarnaast essentieel om een overzichtelijke structuur te hebben en zaken centraal te administreren. Dit is bijvoorbeeld mogelijk met behulp van een autorisatiematrix, maar ook een goede ISMS biedt deze mogelijkheden.

Verkrijg gratis inzicht in de vereiste inzet en kosten voor de implementatie van een certificering.

Als het gaat om informatiebeveiliging dient uw organisatie een kosteneffectief balans te vinden in uw keuze tussen het nemen van maatregelen en het (deels) accepteren van risico’s.

Informatiebeveiliging optimum

Kenmerken van de juiste ISMS tool 

Om uw informatiebeveiliging op orde te hebben en te houden, wilt u een duurzame oplossing die op een makkelijke wijze overzicht en inzicht biedt.

 

Daarnaast moet de ISMS tool betaalbaar zijn en gebaseerd zijn op best practices. Het belangrijkste is natuurlijk dat dit alles moet aansluiten bij de verschillende normenkaders waar u zich voor wilt certificeren.

Makkelijk toe te passen binnen de organisatie

Eenvoudig in gebruik en samenwerking

Aansluiten op normeringen en best practices

Betaalbaar en flexibel

Base27: de ISMS oplossing 

Zoals hierboven aangegeven biedt een ISMS ondersteuning op het gebied van informatiebeveiliging. Axxemble heeft een eigen ISMS ontworpen en ontwikkelt.

 

Kiest u voor Base27 als uw ISMS, dan profiteert u van een beleidsraamwerk, normenkaders en bijbehorende verbeterprocessen. Daarnaast biedt Base27 operationele ondersteuning om binnen uw organisatie de informatiebeveiliging op orde te krijgen. Base27 bewaakt en registreert uw processen rondom informatiebeveiliging.

 

Het gemak van Base27

 

Door het gemak van Base27 kunt u uw energie stoppen in de echte problemen van uw organisatie. Base27 levert direct toegevoegde waarde en een daadwerkelijke oplossing. Base27 ondersteunt o.a. de beleidsvorming, communicatie, risicoanalyse en beheersing en registraties van bedrijfsmiddelen.

 

Met behulp van Base27 bent u in staat om snel de informatiebeveiliging conform de ISO 27001 of NEN 7510 norm op te zetten. Inclusief ondersteuning voor de nieuwe privacywetgeving, de AVG.

Bekijk hoe Base27 u kan ondersteunen

Functionaliteiten van onze ISMS tool

Base27 is modulair opgezet en de verschillende modules zijn naar behoefte te selecteren. Hierdoor is een perfecte integratie met reeds bestaande oplossingen binnen uw eigen organisatie mogelijk is.

Beleidsraamwerk

Beheersing van informatiesystemen

Verwerkingen van persoonsgegevens

Leveranciersmanagement

Ondersteuning interne en externe audits

Uitbreidbaar met organisatie specifieke eigenschappen

Continue verbetering m.b.v. PDCA

Risicomanagement

Incidentmanagement

Register van bedrijfsmiddelen

Compliance voor verschillende normenkaders

Integratie met andere systemen