Implementatie en advies

Door praktisch en deskundig advies en ondersteuning van Axxemble kunt u de implementatie van de informatiebeveiliging volgens ISO 27001 of NEN 7510 binnen uw eigen organisatie snel en gemakkelijk realiseren.

 

Naast advies op het gebied van informatiebeveiliging helpen wij organisaties bij de implementatie van ISO 27001 en NEN 7510.

 

Onze implementatie voor ISO 27001 of NEN 7510 bestaat uit de volgende stappen:

Bepalen van het huidige beveiligingsniveau

Uitvoeren van de risicoanalyse en opstellen behandelplan

Vaststellen van scope en beleid voor de organisatie

Implementatie van benodigde maatregelen

Training van het personeel

Axxemble onderscheidt zich door het direct bieden van overzicht en structuur bij de implementatie door gebruik te maken van een standaard raamwerk, Base27. Axxemble onderscheidt zich verder doordat de nadruk ligt op het zo snel mogelijk in control komen van alle processen rond informatiebeveiliging.

De implementatie maakt gebruik van Base27, de online software tooling, en biedt een raamwerk dat op maat gemaakt wordt voor uw organisatie. 

 

Doordat het raamwerk (een ISMS: Information Security Management System) al best practices voor informatiebeveiliging biedt, kan direct worden gestart en de tijd effectief besteedt worden aan de daadwerkelijk benodigde zaken voor úw organisatie. Op deze wijze bent u binnen enkele maanden gereed voor een audit of certificering.

 

De technische maatregelen kunnen door uw eigen medewerkers worden gerealiseerd, eventueel in samenwerking met of met ondersteuning van Axxemble. Indien gewenst kan Axxemble voor u een penetratietest uitvoeren om deze maatregelen te toetsen aan bekende kwetsbaarheden.

Interesse in ons advies en/of implementatie?

NEEM DIRECT CONTACT OP

Bekijk ook onze andere oplossingen

ONLINE TOOLING
ONDERSTEUNING