Base27

Een praktische oplossing voor uw informatiebeveiliging

Een adequate informatiebeveiliging is van essentieel belang voor de middellange termijn van elke organisatie en is in toenemende mate een standaard voorwaarde van klanten of gebruikers.

 

Vanuit deze gedachte wil Axxemble organisaties op een concrete en praktische wijze ondersteunen bij een professionele informatiebeveiliging en privacybescherming. Hiertoe is Base27 ontwikkeld, een tool waarmee organisaties op een praktische wijze de informatiebeveiliging in kunnen richten. Wij geloven dat informatiebeveiliging niet moeilijk of duur hoeft te zijn en met Base27 bewijzen wij dat het kan.

 

Base27 bewaakt en registreert uw processen rondom informatiebeveiliging. Het is een ISMS, een information security management system, die u houvast geeft in de vele en vaak complexe aspecten van informatiebeveiliging. Base27 ondersteunt o.a. de beleidsvorming, communicatie, risicoanalyse en beheersing en registraties van bedrijfsmiddelen.

 

Met behulp van Base27 bent u in staat om snel de informatiebeveiliging conform de ISO 27001 of NEN 7510 norm op te zetten. Inclusief ondersteuning voor de nieuwe privacywetgeving, de AVG.
De tooling geeft u een logische en overzichtelijke structuur op het gebied van:

Vastleggen en communicatie van beleid

Beschrijving van processen en procedures

Bescherming van persoonsgegevens

Uitvoeren van risicoanalyses en behandelplan

Managen van leveranciers en partners

Registratie van bedrijfsmiddelen

Incidentregistratie en afhandeling

Onderhouden van calamiteitsplannen

Planning van verbeteractiviteiten en interne audits

Monitoring en rapportage

Meer informatie?

BEKIJK ALLE MOGELIJKHEDEN

Base27 is modulair opgezet en de verschillende modules zijn naar en behoefte te selecteren waardoor een perfecte integratie met reeds bestaande oplossingen binnen uw eigen organisatie mogelijk is.

 

Ook het beleidsraamwerk zoals dit binnen de online omgeving wordt aangeboden, is volledig op uw organisatie en dienstverlening aan te passen en middels het abonnement op deze tooling worden ook updates automatisch beschikbaar.

 

De updates gelden niet alleen voor de tooling zelf maar ook voor de inhoud. Hierdoor blijft ook uw beleid volledig in overeenstemming met de normering omtrent informatiebeveiliging. Alle gemaakte wijzigingen worden vanzelfsprekend bijgehouden en opvolgende versies van de informatie kunnen worden vastgelegd en goedgekeurd.

Interesse in Base27?

BEKIJK DE EDITIES EN PRIJZEN

Bekijk ook onze andere oplossingen